Vår lördag

krona o ljus

Godmorgon! Igår var jag och syrran alltså iväg på auktionskammare. Vi var intresserade av en låda full med gamla grejer av olika slag och en bjällra som syrran ville ha till jobbet (förskollärare), men nån gubbe budade över hela tiden. Äsch! Man vill ju inte gå över det pris man bestämt innan, då får man bara ångest. Men syrran köpte två mortlar där i.a.f och jag var även intresserad av en skål med kronor på men den blev ju himla dyr till slut. Äsch igen! Vi hittade även ett loppis som köpt in presentartiklar men nu sålde för 30% så jag köpte det ni ser på bild för de var så söta.

syrran o lucas

Syrran och Lucas

Hem igen och stod i fotbollsföreningens kiosk när herrarnas A-lag i orten spelade match. De vann och vi sålde slut på all korv. Hem och får se vårt främmande stå i köket och laga middagen, så himla snällt och det blev ”himlagott” också. Stek med hasselbackspotatis och champinjonsås. Senare på kvällen blev det en film ”The haunting in Connecticut”…huga vad läskig.

One thought on “Vår lördag

  1. hej hej..:)
    vad roligt att du tittade in hos mig ”granne” hihi…

    gud vilken fin och trevlig blogg du har, kommer garnaterat tillbaka hit igen.. ursäkta jag inte tittat in till dig förens nu men jag har ju legat sjuk.. Nu är det lilla Stina (sladdisen) tur tyvärr..
    Hittar ingen *viska* funktion här så jag mailar dej ett svar på dig fråga isl senare..

    Hoppas ni har en fin dag, Kram

Comments are closed.