Dela lavendel

sista lavendeln

Goddag! Vilket fint väder. Vi skulle egentligen plockat svamp idag men sonen skulle ju på kalas och dottern leker med en kompis. Min ork har inte varit på topp heller på grund av förkylningen men jag lyckades ta mig ut på framsidan och dela lavendeln. Det har jag tänkt göra länge nu för de har blivit så stora. Vi delade två stycken mitt itu, ja mannen fick gräva, flyttade den ena lite till höger och den andra fick flytta till annan rabatt. Det doftar ju så gott! Jag skulle ha torkat mer lavendelkvistar när jag ändå höll på. Det hänger en i fönstret inne,..jag har för mig att det har hängt två stycken åtminstone,…men den verkar ha försvunnit eller så var det bara en. I rabatten kämpar de sista med att blomma bland alla andra som blommat ut. Men de är för få för att få ihop till en fin bukett.