Trä

gitarren

När barnen börjar med träslöjd kan man få hem precis vad som helst. Det tokiga är när de kommer hem med halvfärdiga grejer och till råga på allt att man inte ser vad det är för något. Det har hänt ett flertal gånger men det kan också bli en del charmiga grejer. En bit trä formad som en bil och fyra hjul med lite färg påkladdat här och där. En skärbräda och sånt.

William har ju nu gjort en gitarr, den var inte klar men den hade potential. Som ni vet hjälpte jag han med strängarna men det fixade mannen och William till lite senare…förstår inte varför för jag tycker strängarna ser mer skeva ut nu än när jag satte dit dem,..hrmpf! De har sprayat och ritat och skruvat. Ja ni ser ju, den blev väl rätt cool ändå. Dock ingen riktig spelbar gitarr men ändå. Kedjan ska hängas runt halsen,..alltså som gitarren hänger i …äh! ni hajar…

2 thoughts on “Trä

Comments are closed.