Off

Lite snuva och jag blir helt off, lite täppt och ”molande” huvudvärk som det så fint heter i journalernas värld. Men jag måååste bara fortsätta med stolarna snart, annars blir det aldrig av. Men orken finns inte riktigt där än. Emma är taggad, hon frågar varje dag om hon kan få slipa stolar…men ååå vad det tar emot. Men jag har gett mig fanken på att jag ska slipa i helgen, måla också. Fast imorgon ska vi först ut i skogen och se om trattkantarellerna tittat fram lite mer.

Idag har jag sprungit runt i hela huset och fixat med allt möjligt i städväg, för att det var tvunget, så dammigt och så tråkigt, blä! En massa plock plock plock. Det är inte klokt vad skräp det ligger överallt som inte hör hemma där! Jag har ömma fötter nu. Emma har lyssnat på musik i sitt rum och sjungit för hög hals. William har gjort en gitarr i slöjden som han och mannen fixar till i garaget nu. Jag hjälpte William lite med strängarna, det var inte lätt…det är väl det dem ska fixa till nu förstås. Snart börjar Idol så får vi le lite, jag har nämligen kommit på mig själv att jag alltid sitter och ler när jag ser det där programmet, ett och annat garv blir det ju med.