Vardagen

fotbollsdags

Nu är snart alla pusselbitar på plats. Vardagen har krypit in i sina hål och vi blir lite mer styrda efter klockan än vad vi har varit på sistone. Ja visst ja jag har ju jobbat i snart tre veckor men som idag t.ex börjar stora killen på fotbollsträningen igen. Skolan ringer in på onsdag nästa vecka,…och då gäller ett nytt schema med lite nya rutiner och jag måste ha stenkoll igen, eller jag menar VI för jag är ju ingen projektledare här hemma heller (eller?) Syftar på boken jag läste sist.

smutstvätt

Idag kom lilla tjejen hem med den här fina tröjan! Hällde genast på Yes som funkar jättebra på fläckar och nu är den i maskinen. Och mer tvätt lär det bli snart…lite svettiga fotbollskläder och strumpor t.ex. Nähäpp om man skulle ta och slipa lite på iläggsskivan till köksbordet, ja det går lite sakta jag vet.

One thought on “Vardagen

 1. Hallå där!!

  jSnart är det dags att få lite rutiner hemma hos oss med.. vi är ännu på semester så det får bli en hastig övergång i helgen..
  mysig blogg du har.. tyvärr kan jag inte se dian bider idag då datorna är supeseg här på Gotland
  du undrade om lite saker på min loppis..
  kan jag återkomma till dig i helgen då jag hunnit prismärka alt.. men jag tror att skåp med hösnnät ska kosta 295 kr.. det gamla fina fösntret 400 kr

  hör a dig vid intresse.. helst ia mejl
  ha det gott..och perfelkt med tips om yes.. visste jag inte
  Ann-catrin

Comments are closed.