Tiden regnar bort

monark-1939

Bjuder på en gammal Monark från 1939, ser ni kedjan?…
man fick tydligen vicka på styret för att ta sig framåt.
Bilden tog jag på bilmuseét på Gotland.

Å detta regn och dessa långa dagar på jobbet. Det är inte mycket jag hinner få gjort när jag kommer hem. Allt jag vill och inte orkar göra som simmar runt som tuggat blött papper i min hjärna…ja det låter knäppt, jag vet inte vad jag babblar om. Jag vet att jag är trött och kommer snart gosa ner mig i sängen med en tidning jag köpte idag ”Antikvärlden”. Har inte köpt den förut men man kanske kan få lite inspiration. Jag håller ju på att slipa köksbord som ni vet, men det går inte så fort. Vill helst hålla på ute men det bara regnar och regnar. Igår när vi kom hem badade barnen i poolen även fast det spöregnade ute. Nähäpp sängen var det ja. Gonatten!

2 thoughts on “Tiden regnar bort

 1. Hejsan!
  Va roligt att få ta del av någons upplevelser av LKG som hunnit så långt som till operation nummer 3.
  Hon är superfin er tjej:)
  Det är så kul att se vilka otroligt fina resultat det blir.
  För oss blir första operationen i slutet av september, börjar kännas läskigt nära.
  Jag tycker ju att han är så otroligt charmig vår lillplutt.;)

 2. Ska bli spännande och se hur köksmöblerna ser ut när det är klart=)
  Ha det bra! Kram Sofia

Comments are closed.