Kladd

kladda

Eftersom jag fick ta en ledig dag nu när fritids är stängt och skolan inte har börjat än så passade jag på att måla lite. Iläggsskivan ni vet som jag påbörjade för ett tag sen. Jag har slipat den, innan såg den ut som ni ser i ett hörn på bilden (Ikeas Åbobord), och betsat den mörk innan jag målade. Nu har jag alltså dragit på ett lager antikvit halvmatt lackfärg vattenbaserad. Den ska tydligen torka i fyra timmar! Vad ska jag göra nu då liksom. Förresten så tycker jag att den redan ser shabby chic ut för färgen under lyser redan fram lite, men det ska ju slipas sen. Sen så tycker jag även att det ser lite tjockt ut med färg ändå…vet inte hur det här kommer bli i slutändan… Men en liten fråga till nån där ute som kanske kan?…”Ska jag slipa en gång innan jag målar ett lager till”? Eller ska jag ”Måla en gång till när det gått 16 övermålningsbara timmar”?

Nyss fick jag hjärtsnörp för Sotis hoppade upp på bordet…gaaaah! Fort ner med katten igen, och ut. Och vi ska också gå ut, barnen är rastlösa.