Första, andra, tredje.

Idag åkte jag helt allena på Nora auktionskammare. Var där cirka 11.30 och åkte inte hem förrän 15.30 och då var det ännu inte slut. Det var riktigt intressant och lärorikt. Var intresserad av ett par grejer men innan ”gubben som ropar” kom dit strosade jag runt så länge, stannade ibland och lyssnade hur alla andra gjorde. Har nog inte varit på nåt sånt där evenemang förut vad jag kan minnas. Många gjorde riktiga kap, en hel låda full med ”skräp” för en tia typ, men antagligen var det någonting speciellt i den lådan som gjorde att de ville ha den. Det var t.o.m dem som lämnade lådan med resten kvar i ståendes när de tagit det de ville ha ur den. Andra grejer steg verkligen i budgivningen som en kristallkrona för 3100 kr. Jag var med på ett och annat och mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstet, vilken adrenalinkick jag fick (amäh, jag tål ju nada!). Men kul var det, även fast jag inte vann budet…äsch! Lite sur blev jag dock när jag budade på en gustaviansk stol, jag hade bestämt mig för en summa och när den andre budade över det så fick jag hålla tyst…hrmpf! Samt en pigtittare drog iväg i priset så jag tyckte inte det var värt det.

Vädret var helt okej, det kom bara ett par vattendroppar då och då. Blåste gjorde det allt, hemskt mycket, men det var aldrig kallt som tur var. Nu är jag trött i ryggen men det hindrar inte mig för att ge mig ut på såna här äventyr igen. Lattjolajbans! Hade förstås varit kul att få med sig någonting hem..men äsch jag är hög på själva upplevelsen fortfarande. Inga bilder att bjuda på för kameran glömde jag hemma.