Kalla kräftor med vindar

röd kräfta

På förmiddagen var det rätt fint väder ute men ju närmare kvällen kom och den analkande kräftskivan hos grannen desto sämre blev vädret. Ja, tyvärr kan vi inte styra över vädergudarna, skulle dock gärna vilja ge den där ”Tor” en spark i röven! Vi tog fram våra kräftor kvällen innan men då kartongerna tinat ovanpå varandra så var vissa kräftor fortfarande frysta. Men vi åt ändå, fast de var väääldigt kalla. Superskönt att tvätta av händerna i varmt vatten efteråt. Men ändå så var det riktigt trevligt och jag samt barnen badade i tunnan ganska så länge i regn och vind. Ett tag tyckte vi som satt i tunnan att det var nog dags att elda på lite extra, vi skulle nästan ha haft mössor på oss.

Till slut gick jag hem och lade barnen och somnade visst själv också…oups! Men det var nog lika bra för då kom jag upp i skaplig tid och kunde åka iväg på auktionskammare! Mer om det senare. Nu ska jag äta maaat, är vrålhungrig!