Åh dessa bilar

Efter jobbet hämtade jag mannen på jobbet. Ja, vi samåkte idag eftersom ”den andra bilen” varit på lagning idag…nähääää vad ovanligt säg. Jo den är ju nyss lagad, tror det var generatorn eller nåt som inte ville ladda batteriet typ. Nu var det lambdasondens tur att bli bytt… Tar det aldrig sluuut! Nä, det gör det inte för under semestern byttes fjädern på Saaben och efter det är det något konstigt skrapljud som måste kollas upp…gaaaah!

Jag släppte av mannen vid verkstaden och åkte sedan vidare till en auktionskammare här i närheten. På nätet visade de att det skulle finnas en pigtittare men jag kunde då inte hitta den nånstans! Såg lite annat men inget som jag kände att jag ville buda på så jag var inte där så länge. Kom hem och alla andra var på fotbollsträning. Fixade till lite fläskfilégryta och hade i de få kantarellerna jag fann i skogen sist. Dukade fint på vårt ”nygamla” bord och tände lite ljus. När mannen och barnen kom hem åt vi den goda maten och kantarellerna var populära! Men inte våra bilar…i say no more.