Sommarlov!

Yes, nu är det sommarlov, som de måste ha längtat! Den blomstertid nu kommer med regn och rusk… Detta eviga regnande, det har stått som spön i backen hela dan! Vi tänkte att efter skolavslutningen måste vi hitta på något roligt. Så efter lite sångframträdanden, diplom för majblommeförsäljning och tappra försök att få till bra bilder inomhus i dunkelt ljus så for vi iväg till Lek & Buslandet. Jo vi hann med en fika också, fast inomhus, inte på ängen ute i grönskan detta år inte. Sen blev det lek och bus, vi var med lite också, skjuta mjukisbollar i sjörövarskeppet var ju skoj!..och hoppa studsmatta fast jag mådde lite illa av det så jag hoppade inte så länge. Efter det lunchade vi på McD och sen hemåt efter en sväng på Rusta. På vägen hem tyckte mannen att vår bil lät så stum (?),..jag som kör den oftast förklarade att -jag sa ju att det small om den förut. Så vi svängde förbi en verkstad och bokade tid för möjligtvis ett byte av fjäder. Men sen kom vi i.a.f hem till slut…och efter ett par minuter märkte barnen att det läckte från taket i sonens rum rakt ner i hans säng!! Så mannen och granne har krälat på taket och fick syn på en skorsten vars fog släppt och regnvatten bara rinner in…Så lite meckande med takfog fick de stopp läckaget, tror de. Vi får väl se, det står ett par baljor där uppe på vinden nu och stoppar om det eventuellt skulle regna hela natten. Det har varit en lång händelserik dag och humöret har svängt upp och ner på hela familjen, men vi har avslutat med den goda tårtan, lite mys i soffan och barna fick sina presenter. Så lite skratt med MammaMu-saga och lite poprock med Idol-Johan och nu sover barna gott.

2 thoughts on “Sommarlov!

 1. Oj! Nej, vad trist med läckan!! :( hoppas det är hyfsat lättfixat..eh..?
  Härligt med sommarlov.. minns jag att det var, hehe..

 2. Hej igen.
  Det är märkligt det här! (det är så mycket som är likt) Vi upptäckte också läckage genom taket, fast i vardagsrummet. Riktigt trist. Helt plötsligt droppar det i nacken. Vi hade en kille från mtbab.se här igår, och de kunde lägga om taket om två veckor. Trista pengar, men jag antar att det är så det är att vara husägare. :-/

  Hoppas det ordnar sig!
  /Ia

  (Jag har försökt fixa till kommentarsinställningarna på min blogg, nu kanske det går lättare att kommentera.)

Comments are closed.