Domningar

Ett par nätter nu har jag vaknat med domningar i både händer och fötter. Här om natten var jag stel som en pannkaka, nä eller som en stel nykläckt kyckling stämmer nog bättre. Jag satt länge på sängenkanten efter att jag vaknat mitt i natten. Jag försökte förstå om jag sov/drömde eller var vaken. Till slut kom jag på att jag var faktiskt vaken och kände mig urusel i kroppen. Stapplade iväg och drack vatten och gick på toa som vanligt. Vad är det här liksom? Försäkringskassan har skickat hem ett brev:

”Hej, jag arbetar på Försäkringskassan med utredning och rehabiliteringssamordning och jag handlägger ditt sjukfall. Hör av dig till mig om din sjukskrivning, medicinska planering, arbetsuppgifter.”

Men alltså…jag orkar inte hålla på och tjafsa med dem. Jag har ju ändå bestämt mig att vara sjukskriven juni ut och sen får det vara bra. Det är väl bara att säga det och hoppas att de godkänner hela juni. Jag har i.a.f lärt mig se signalerna…

2 thoughts on “Domningar

  1. intressant,, men kan man få domningar utav för mycket stress.. eller ska dom undersöka det vidare vad det kan vara,, om det är nåt annat??

    kram

  2. ja man kan få det, en av många olika stressymtom, men alla kan få olika symtom. Vi är ju olika.

Comments are closed.