Ut med påsken

Ja idag städade jag bort påsken faktiskt. Och som alltid får jag gå ett par varv i huset för att vara riktigt säker på att jag kan stänga ”påsklådan” och gå ut med den i garaget. Jag går runt i huset och känner att…ja jag har nog fått med allt. Till och med fjädrarna utanför på plommonträdet och äggkransen på dörren. Finemang! Ut med lådan.

Lite senare på kvällen ser jag en liten nalleängel jag brukar ha hänga i ena köksfönstret. Ja men den måste jag ju hänga upp nu igen, tänker jag. Och vad hänger där!? Om inte en PÅSKKÄRRING! Det slår då aldrig fel! Där hänger hon och dinglar med kvasten och skrockar…mohahahaaaaaa

3 thoughts on “Ut med påsken

  1. hehe ja syrran brukar alltid va så om man e lite tankspridd också, och har ni haft mycket påsk pynt uppe kan det va lätt att glömma nåt bakom gardinen:-)

    kram

  2. Vad läskigt! Fastnade hon där när hon skulle flyga hem från Blåkulla?
    Undrar en ny besökare;)

Comments are closed.