…läser…

Hamnade i en läsperiod i alla fall. Har läst ut ”Karriär och köksbestyr”, fastnade i den direkt och den var väl bra…kanske lite tjatig på vissa ställen men annars så. Har nu börjat läsa ”Hantera din stress” med KBT. En bok skriven av Giorgio Grossi. Verkar väldigt bra! Väntar fortfarande på att boken jag beställt från biblioteket ska komma ”Duktighetsfällan”.

Så jag läser, tar promenader, fotograferar och jobbar 50%. Ja lite hushållsarbete klämmer jag faktiskt in också, men en sak i taget som sagt.

3 thoughts on “…läser…

  1. 50 procent är säkert en bra start :). att bara kasta sig ut igen låter som om det hade kunnat bli lite mycket. ha tid att läsa och fota lite låter också bra. känner igen det där om att allt känns bra just när man sitter framför doktorn… det är märkligt.

    och jag bad särskilt om ägg i metall. blir så less på de där i papp som blir alldeles mosiga och knöggliga. dessutom tycker jag att de i metall är vackrare :). vet ju inte vad barnen tycker förstås, men vaddå… får de godis blir de ju glada ;).

    kram kram,

  2. Oj, har inte varit här på länge!!!
    Är du sjukskriven?
    Jag har oxå läste en del den sista veckan, men här handlar det om deckare.

Comments are closed.