::Nu::

Nä att sätta igång med att scrappa nu är ju helt omöjligt. Går inte att tänka på det nu, få igång fantasin. Det enda jag tänker på är fotograferingen, hur det ska gå, hur jag ska få in inställningen jag hade sist som blev så bra, enligt mig då förstås. Livrädd att jag ska glömma batteriet hemma i laddaren, men nu är den nerpackad, lite kaffepengar och annat.
Lyssnar på Melodifestivalens CD. Den där låten med Sarah Dawn Finer är ju riktigt bra tycker jag, jag tror den går vidare till finalen ikväll. Det ska vara en låt som sätter sig på hjärnan samt att man får rysningar av den, enligt mig.
Just nu tog jag den här supervackra bilden av mig själv…mohahaaa! Kände att jag behövde granska mig själv lite. Vem är jag egentligen? Ibland känner jag inte igen mig själv riktigt. Men vi kanske alla känner så ibland?…Varning! Om ni förstorar den här bilden, tänk på att ni kanske får syn på ett par lusägg!…*kidding*
Edit: Förresten så får det här inlägget hamna under kategori 365 självporträtt, det är ju faktiskt jag på bilden ;)

2 thoughts on “::Nu::

Comments are closed.