23.06

Kl är 6 över 11 och jag känner mig rätt matt, tog 1 glas vin av nåt nytt jag köpte, namnet har jag redan glömt. Det var tydligen 14%, börjar känna lite magknip faktiskt, jag tål ju ingenting nu för tiden. Idag kl 14.00 började första innebandymatchen för sonen, då hade jag innan hjälpt till att starta upp kiosken. Sen har jag fotat hej vilt, säkert 400 bilder. Det blir till att rensa nån dag. Kan tänka mig att det bara blir ett fåtal som är riktigt bra, typ 10 eller så. Oj, vad siffrigt det blev i texten nu då…

Nyss for katten rakt upp i luften i soffan för jag råkade ställa bärbara datorn på honom. Han syns ju inte i soffan, svart som han är. Stackars kisse…men om jag ska vara lite elak så rätt åt han. Han väcker ju mig varenda natt. Särskilt inatt så BET han mig i armen! WTF! Jag blir skitarg! Jag bara flyger upp ur sängen, och han flyger likaså och gör han det inte självmant av mitt ryck så hjälper jag han på traven. UUUUUT! Det snurriga är att mannen i huset var vaken och ligger helt fridfullt i soffan…hrmpf!

Jaha, då är jag, sonen, dottern fett coola i håret igen. Jag hoppas verkligen att lusmedlet hjälper, för det här var rätt jobbigt. Behandla, kamma, kamma, kamma, kamma och kamma. Behandla och sen blir det kamma, kamma, kamma, kamma och kamma.

Andra chansen var det ikväll. Verkligen kul att stövel-majan gick vidare, alltså stencoola Caroline. Kan förstå att hon sticker ut, helt tillåtet att skrälla med den låten! Och Sarah DF är fortfarande BRA, synd bara att rösten inte höll när hon sjöng andra gången i tonartshöjningen, för det heter väl så? Äh, f*n vet jag. Gonatt, kl är 23.20. Batteriet är snart slut på bärbara barbara!