Ansiktsvatten

Provat ett nytt ansiktsvatten. Apotekets Oliva. Handkrämen som jag provat förut luktar ju gudomligt gott. Behövde dagkräm och såg att apoteket hade även ansiktsvatten. Ååå, köp dagkräm och få ansiktsvatten på köpet, wow superbra tyckte jag. Kom till kassan och tyckte det blev lite dyrt. Fick gå tillbaka och läsa igen och läser då köp dagkräm och nattkräm och få ansiktsvatten på köpet…amäää. Betalde med kort så jag orkade inte krångla och gick. Men det där är så typiskt mig, läser men ändå inte, är liksom nån annanstans på nåt vis samtidigt. Det händer ofta nu för tiden…?

Men till saken och den är att det där ”milda” ansiktsvattnet känns inte ett dugg svalkande, det liksom ”brinner” ju! Känns livsfarligt, men det kanske har nån bra funktion på huden vad vet jag…det går nog åt.

One thought on “Ansiktsvatten

  1. ett brännande ansiktsvatten låter ju inte så kul… det kan väl ändå inte vara meningen att det ska vara så? tyckte att det blev bra med vitbalansen nedan :). själv fotar jag bara i raw. att ta dubbelt känns som om det tar lite för mycket plats. precis som diana gör jag det för jag hellre redigerar än förlorar data. fast jag är i och för sig ganska så selektiv, sparar få bilder i slutändan och då gör det ju inget att formatet är större.

    hoppas veckan blir bra!

    kram kram,

Comments are closed.