Vår panter

Kolla in vår panter hälften vanlig bondkatt, andra hälften norsk skogskatt. Han är liksom inte direkt korthårig, ej heller långhårig, nånting mitt emellan. Här ligger han och sover mitt på ljusa dan i vår soffa, man kan även ana en av våra soffkuddar, kuddfodralet som vi köpte i Thailand.
Sotis tror att jag är hans privata ”mjölkmaskin” eller nåt för även om resten av familjen är hemma och har släppt in honom efter en lång dag ute i kylan, så är det inte förrän JAG kommer hem som han kommer springandes och mjaur högt! Men hallå, de andra kan också mata dig..(!)..apropå mat så måste jag ut och handla några grejer jag saknar till dagens middag, jag saknar mejram, kycklingbuljong och rotselleri…vad ska jag laga? Ja det skulle inte jag heller kunna gissa. Men om det blir lyckat så kanske jag tar en bild på det.

One thought on “Vår panter

  1. Åååå, när han ligger sådär påminner han om Maja. Maja som inte finns mer…..
    Fast jag natar att er är mer långhårig än vad Maja var, men från denna vinkel är han mycket lik. Ser fram emot recept ifall det blev gott!!

Comments are closed.