Hmm…

Jag har ju glömt skriva om helgen som var väldigt trevlig. Förutom att den började med att William blev dålig och kräktes, men det gick snabbt över. På lördagen bjöd vi över våra grannar på middag som ett extra ”tack” för att de alltid är så snälla och tar hand om vår katt när vi åker bort. Vi bjöd på smördegsinbakad oxfilé med champ/vitlöksmarinad mellan, hasselbackspotatis, sallad och två olika såser. Mums vad gott det blev! På söndagen kom en killkompis till Emma och hälsade på som bodde i vårt område förut men tyvärr flyttade…vilket var synd men vi försöker ses så ofta det går. Senare på söndagen, innebandy förstås vilket fortfarande är jättekul enligt Emma.

One thought on “Hmm…

  1. det låter trevligt :). och ljuskoppen är stämningsfull. du, jag har en liten utamning inne hos mig, till dig, och du får plocka upp den om du vill. men måste såklart inte. det är bara en liten hej-kul-att-du-stannade-till-grej. ungefär.

Comments are closed.