Sjätte i sjätte

Har blivit utmanad av Ylva att visa 6:e bilden i min 6:e mapp. Inte helt lätt bara så där, men en kul grej. Fast vilken dator ska jag ta ur, bärbara eller stationära liksom? Provade stationära men eftersom jag sparar mina bilder årsvis, månadsvis och så vidare så visade det sig att den 6:e mappen innehöll inte ens 6 st bilder! Och under ett annat år, som i år, hade jag inte ens 6 st mappar! Amääh!

Så jag tänkte att jag tar väl från bärbara då, jag sitter ju ändå där mest. Så det slutade med denna bild. Och vad händer där då? Det är i somras när vi bytte ut planket mellan grannen och oss som var fallfärdig och ja, som ni ser väldigt murket. Alltså planket, inte grannen. Vet inte riktigt varför jag sparade just denna bild på allas fötter, …man får känslan av att -oj, så det ser ut, vad har vi gjort ungefär.. :)
Så nu får jag utmana 6 st andra som får leta upp sin 6:e bild i 6:e mappen, skriva ett par rader om bilden och sedan skicka vidare till sex andra.

mammatillflera
hemmabloggaren
nallebrum
curlingmama
carinasblogg
mindi

3 thoughts on “Sjätte i sjätte

  1. hej sis det var ett tag sen,,, min dator pajade så jag har inte bloggat på nåra dar, snyft äntligen tillbax. vad är det man gör med bild vad för bild???
    kram

Comments are closed.