Pennskrinet

Hemma från jobbet och min hjärna går fortfarande på högvarv. Jag kanske borde dra ner lite på kaffet. T.o.m mannen i huset frågade hur mycket kaffe jag druckit egentligen under dagen. Har skrivit på som en tok idag, en massa massa diktat,.. det snurrade till i huvudet ett tag där så jag tänkte att oj jag måste nog andas lite. Men när jag är uppe i varv så är det lika bra att köra på. På bild ser ni mitt dammiga pennskrin med pennor av alla de slag. Den gula används ofta, samt fingertutan (den lilla blå saken) och de supersöta klisterlapparna (som post-it typ) i grönt och rosa. Till höger om dem ser ni nåt vitt, det är ”papperssamlare”, en finurlig liten grej som håller ihop stora buntar med hålat papper, som just journalblad. Så nu vet ni det. Fast av alla pennor som står där så saknas den som är min favvo-penna, den använder jag mest och attans den som snor min penna! En blå bläckpenna i fin ljusgrön färg, alltså pennan är grön och den skriver blått…(?) äsch…

Telefonen kom med på bilden som ni ser. En bärbar sak. Den har en förmåga att försvinna ibland, inte för att jag är glömsk eller så…eller jo, det är nog så. En gång så kom vi tillbaka från fikat, jag bad min kollega hämta telefonen som jag glömde. Sen när hon kommer och säger att -nä den var inte där, så hade jag precis upptäckt att jag höll den under armen! Fingertutan är också en klassisk grej som försvinner lätt. Hittad under skrivbordet ett flertal gånger, och ibland t.o.m gått iväg med den på fingret fortfarande. Men en f.d kollega till mig slog nog rekordet. Hon upptäckte inte att fingertutan satt kvar på pekfingret förrän hon skulle betala i Pressbyrån! moahahahaaaaa (sorry miss K, var tvungen). Jag glömmer det aldrig. Så där ja lite onödigt vetande om hur jag har det på jobbet ibland.

4 thoughts on “Pennskrinet

  1. Ja, tydligen kan man skriva en egen remiss och sen bedömmer en läkare på berörd klinik om man är välkommen dit eller ej.

  2. hih i du e kul sis, du skriver kuligt., kul att skriva lite om jobbet hur man har det på skrivbordet osv… själv har jag inget eget på det sättet, tihi.
    kul läsning iallafall.
    kram

  3. Taskmört!! Det var väl efter en sån där galen stund när vi rensade papper och garvade så mycket så vi inte kunde svara i telefon när det ringde.. det var tider det!! Roligt att se ditt pennställ! (allvarligt, alltså.. jag tycker att det var kul) Kram på dig, finLisa.
    /K

Comments are closed.