nya skridskor


Idag var sambon iväg till ishallen med William först då det var tillåtet med klubbor på isen en timme. Sen kom jag och Emma dit samt pappsen min som är snäll och ska vara barnvakt imorgon när vi jobbar. Emma har fått nya skridskor precis som storebror och fick idag prova på att åka lite. Hon kan inte åka skridskor än, provade en gång för ett par år sedan och efter det har det inte blivit av. Så idag provade hon i typ 5 minuter sen ville hon inte mer. Hon tyckte nog det var lite läbbigt men nästa gång tror jag nog att jag stannar hemma. För när jag är med verkar det som om hon blir mer ”mammig” och ska vara så nära mig som möjligt. Eller så får väl jag rota fram mina egna gamla skridskor, om de nu finns kvar, och följa med ut på isen så kanske hon stannar lite längre.

2 thoughts on “nya skridskor

  1. Mysigt med skridskor. :)

    Här åker de rätt så mycket skridskor då de vid väder spolar isen vid skolan så de kan åka på raster och på idrotten. :)

    Stor kram
    M I N D I

  2. ser kul ut, vi får väl ta med lucas nu då på dom han fick av emmis.
    kan du se o läsa mina inlägg här?

Comments are closed.