20 minuter

Vår gunga känns övergiven.

Än lyckas vattnet ta sig fram.

Idag tog jag faktiskt en promenad, för mig själv, bara jag och kameran. Kul att det kommit lite snö. Visar de två bästa bilderna från idag, eller bästa och bästa, dem som är nåt att visa eller är dem ens det jag vet inte…Tagna med landskapsinställningen och white balance på mulet. Nåt annat vet jag inte vad jag borde ställa in. Lite tråkiga vinklar kanske, de klassiska liksom.
Ej behandlade i Adobe, endast förminskade. Jag vet inte vad jag ska göra med bilden, ljusare?…mer färg?…ingen aning. Visar dem som dem är. Hm, nä bättre kan jag nog.

3 thoughts on “20 minuter

 1. fina syrran,,, dina natur kort blir bra,, varför göra ljusare det är ju så mörkt ute sååå.
  kram

 2. klart du ska ha receptet! Jag har lagt det i bloggen så det är bara att hämta. Gillar du lax så rekommenderar jag det

 3. Jag trotsade också kylan i dag och var ute och tog lite kort. Batteriet gillade det väl inte så där jätte mycket. ;)

  Kramis
  M I N D I
  =^..^=

Comments are closed.