Kalkyl

Den 13 juli 2007 började jag blogga. I det stora hela för jag tyckte det verkade kul och på grund av min nya hobby scrapbooking. Jag kommer garanterat att fortsätta! Å vilken skillnad på hur många inlägg jag har på år 2007 och 2008. År 2007, 79 st. År 2008, 185 st. Hm, fast det kan ju bero på att jag började mitt i året att det blev så lite 2007. Vi får väl se om jag kan bräcka 185 st inlägg. Bland kategorierna ligger ”familjeliv” i topp, och ”vardagsliv” kommer 2:a, inte så konstigt kanske för de hänger ju ihop på nåt sätt. Fast jag har ändå kunnat särskilja dem. Scrappandet ligger ändå på en 3:e plats och det är ju inte så tokigt ändå. För familjelivet borde ju ändå komma först ;) Men hallå? Inspirationsutmaning 1 inlägg? Och 365 självporträtt vart tog dem vägen? Och BOM:en? Lite mer sånt där i år kanske…

Förhoppningsvis så kan jag få en liten scraphörna iordning nånstans här hemma, fast det finns ju inte så mycket utrymme förstås. Kanske man kan lösa det på nåt sätt, vi får se. Det var ett tag sen jag scrappade nu så det borde vara dags snart. Nu har jag ju framkallat en massa fina bröllopsbilder som är värda att scrappa, och för att inte tala om bilder från Thailand! Apropå fina foton så ska det bli lite mer experimenterande av fotografering så att jag lär mig alla funktioner. En kurs skulle vara guld värd!