Nytt år

Nytt år med nya äventyr…förhoppningsvis. Kanske en till resa nånstans. Kanske en tripp till Ullared ;) Lite renoveringar hemma som t.ex tvättstugan…eller så. Vi har en blivande 7-åring i februari och en 10-åring i november. Fast det är ju ett tag kvar dit förstås.

Årets första dag tog vi det lugnt med syrran, Lucas, Arne och Peter. Gjorde inget särskilt. Sov väldigt länge för vi var ju uppe till sent och skjöt fyrverkerier. En riktigt trevlig kväll. Idag rotade jag fram lite kläder, skor och annat som jag gav till syrran o Lucas. Ett par skridskor som borde passa till honom nu. När de åkt hem var jag ju på G så jag fortsatte med min rensning. Här om dan var vi iväg och kastade en massa grovsopor, och nu kan jag säga att det knappt syns. Det är snart fullt igen här inne igen. Julgranen barrade så hemskt så jag tyckte den hade gjort sitt. Barnen hjälpte att plocka bort allt från granen och vips ner i lådorna igen…rätt skönt.

Ja, det här var ju inte så spännande lässtund på årets första dag kanske men det var skönt att sätta sig ner och skriva av sig en stund. Det värker lite i fossingarna nu av allt spring runt i huset på jakt efter skräp och sånt som vi tror vi ska använda men aldrig gör det. Tar bara plats liksom. Nu ska jag invänta ”10 år med Parlamentet” som kommer 20.00 på kanal 4. Måste ses, inte sant!?

2 thoughts on “Nytt år

  1. tack för ett trevligt nyårsfirande hos er. alltid lika trevligt o med god mat.
    jag hade problem att sätta in bilder i min blogg men det kommer. kram

  2. Bor din syster där ni bor eller var de och hälsade på? Trivs ni bra nu när ni har bott ”där” ett tag? Saknar du huvudstaden?

    Stor kram
    M I N D I

Comments are closed.