Anime

Nu har jag bytt huvudbild på bloggen igen, en lite mer frusen bild på en ”Anime”-figur. Jag har absolut ingen aning om var jag hittat den en gång i tiden, den låg i en mapp bara och jag tyckte den passade dem 10 minusgraderna vi hade i morse. Så där såg jag säkert ut när jag satt i bilen och frös som en idiot, för jag hittade ju inte isskrapan!…den hade tydligen barnen använt och lagt ifrån sig nånstans visade det sig.

3 thoughts on “Anime

 1. Hej

  Här har jag inte varit tidgare.
  Verkar vara en härlig blogg så jag ska läsa vidare.

 2. Hej igen

  Egentligen menar jag inte att jag bloggat i fem år utan att jag är inne på det femte året, typ 2009. Ser att det var lite knäppt skrivet. Jag tänkte som så att jag bloggat 2005,2006,2007,2008 och nu blir det 2009. Hänger du med? *s*
  Jag har ju i dagarna startat denna blogg och dessförinnan hade jag en och samma under många år, dock som låst det sista året. Nu kändes det bra att starta om igen.

 3. Du får gärna hänga kvar hos mig. Jag läser en del hos dig oxå nu. Tar och länkar.
  Ha en skön lördag!

Comments are closed.