Dis

Vad är det här!? Å så trist väder. Bilden talar inte sanning heller för den delen för jag gick inte ens ut för att ta bilden, tog genom fönstret så den är faktiskt ljusare än vad det var ute då. Så grått, så trist. Idag känner jag mig lite snurrig. Inte för att jag hällde i mig öl igår efter bowlingen men 5 st och en liten förkylning samt träningsvärk gör mig lite mosig. Ja, träningsvärken börjar sakteliga approacha mig nu känner jag, men det var såå kul att bowla igen, särskilt discobowling är ju roligt. Jag börjar med 2 strike för att sedan dala och dala och sen får jag väl till det lite bättre men äsch det är ju på skoj. Antar att handleden min inte är så värst stark så jag kastar liksom kulan väldigt snett ibland. Jag kanske får välja en lättare kula, ja! det vore ju nåt…hrm.

3 thoughts on “Dis

  1. Jag har en liten kompaktkamera. En Nikon Coolpix. Suktarefte en Nikon D90, fast det lutar åt att det blir en D80.

  2. ja nä det var ni öppna ytterdörren han sa det, så du tog med en bild min bild gjorde jag lite mörkare. så man ser inte så mkt dimma. nu börjar jag känna mig influensa dålig, ont kroppen huvudet o fryser. kram

Comments are closed.