Så stolt!

Kolla min Emma! Alltså idag provade hon på innebandy, inte första gången för det gjorde hon för länge sen men då var det lite läskigt tydligen, men andra gången och i samma lokal där William brukar spela. Det gick så bra! Jag tänkte men var i hela friden har hon snappat upp allt, men det är ju inte så himla svårt egentligen för hon har ju alltid följt William på hans träningar och matcher.

Det var så kul att se hon gjorde precis som man ska, hålla klubban nere i golvet hela tiden, hon fick med sig bollen, hängde med i spelet, vann en tekning och lurade framför mål i fall hon skulle få bollen passad till sig, hon passade själv. Jag är så stolt och jag måste bara få säga det igen, jag är så STOLT! Hon tyckte det var jättekul och vill absolut gå dit igen. Hon har fått en grön klubba som är hennes favoritfärg, glasögonen lånade hon av William och så måste vi köpa riktiga skor sen.

One thought on “Så stolt!

  1. Åh vad skoj det låter – innebandy som är så roligt! Förresten så får jag också sådär konstig text ibland när jag lägger in bilder…. och ibland går det inte att förstora bilderna… har ingen aning om vad man ska göra annorlunda för att få ordning på det!

Comments are closed.