Snälla tomten…

Om jag ska vara lite materialistisk så skulle jag vilja önska mig en leksak, eller rättare sagt flera stycken och gärna från Panduro. T.ex ett presentkort på Panduro skulle göra mig glá! Ett eget scraprum hemma till det skulle ju vara det ultimata! Ja, du kan ringa till Simon&Tomas på TV3. Om de kom hem till mig och såg hur jag tar hand om mina dyra scrap-grejer så skulle de få slaget! De ligger fortfarande huller om buller i gamla skokartonger, ståendes rätt på golvet bakom vår soffa. Snart har spindlarna byggt bo där i.

Men om jag ska vara lite mer human så önskar jag mig ingenting. Bara att vi alla får vara friska och glada, och att tomten kommer till våra barn även fast de på ett utvecklande sätt trotsar så in i norden. Samt att min scrappar-anda sätter fart snart igen.

3 thoughts on “Snälla tomten…

Comments are closed.