Julefrid

Ja det blev faktiskt en väldigt lugn och skön jul. Vi var iväg till Stockholm och firade med släkten. Självklart lite ivriga förväntansfulla kids men så är det ju. Man minns ju själv. Och tänkt vad man kan bli glad när tomten kommer med strumpor ;) Fast hade det bara varit strumpor så hade det väl inte varit så kul förstås. Fast strumporna var en nödlösning då vi upptäckte att Emma satt med två stora hål på hälarna!…I år bjöd vi inte in tomten. William förstår ju att det är nån som klär ut sig, Emma förstår typ ibland eller nåt, storebror har väl skvallrat men hon är väldigt nyfiken ändå. Och ibland ser det ut som om storebror undrar lite ändå även han. Vi hängde ut julstrumporna i ett träd på tomten som tomten lade sina klappar i och sen kom han och knackade på och småpratade lite och sen fick han gå. Skönast för alla tror jag..hihi.

Sen blev det papper överallt av alla klappar vi öppnat. De största fick komma sist. En spel-stol till William och en keyboard till Emma. De blev superglada. När vi kom hem hade vi sparat ytterligare en varsin klapp för de var onödiga att ta med på resan. Emma fick sin efterlängtade dataskärm och William fick GuitarHero. Vilket spel! Jag har också provat, rätt så kul och jag klår sambon kan jag säga…HA! *flinar*
Väljer att visa två bilder som inte är så där väldigt klara. Jag tog dem utan blixt för att få med den mysiga stämningen och jag tycker i.a.f att de känns mer levande såna där bilder. De andra bilderna tagna med blixt är också fina men så väldigt …jag vet inte hur jag ska uttrycka mig,..så väldigt kalla på nåt vis. På vissa ser det ju ut som om ett UFO landat utanför och lyser in i rummet. Inte alls smakfullt! Så jag visar dessa där barnen sitter förväntansfullt vid paketen samt ett där William nästan är på väg att dyka ner i högen.