När vi kom hem…

…var det såå kallt och det var snö. Kul med snö förstås, men hur kul är det nu med detta mörker och kylan som kryper in i skinnet på en. Jag gillar det INTE! Ska det vara kallt kan det lika gärna vara snö så barnen har nåt kul att göra ute också.

Dem här bilderna tog jag dock när vi kom hem efter resan. Man riktigt känner hur kallt det är när man tittar på dem. Tur att det finns så fina ljusspridare i alla hem så man har något att glädjas åt. Hörde förresten på RixFM en dag att de diskuterade om man skulle ta fram julgranen vid 1:a advent eller vänta till dagen innan julafton. Vad tycker ni och hur gör ni?

Alltså vi har ju så trångt hemma nu så jag vet inte riktigt var vi ska ställa granen…eller när heller för den delen. I år är vi ju inte hemma på julafton heller. Vi har ju en mini-julgran som vi skulle kunna ha i år när vi ändå är i Sthlm och firar. Ja, det kanske vore nåt! Eller som en annan trångbodd familj gjorde som jag läste om, hänga upp julgranen i taket! Fast såå trångbodde är vi väl inte, men det finns ju heller inte några överdrivet stora ytor för en spretig plastgran. Jaa, vi har en plastgran och den är ju så smutsig, skulle nog hellre ha en riktig gran som doftar gott och har lite kryp i sig. (Nä inga kryp förresten).

Vi har i.a.f införskaffat oss lite nya ljusstakar i tv-rummet, stjärnor på fot, och nya paneler i kök och barnens rum. Mysigt värre :)