Avundsjuk

Just nu är jag grymt avundsjuk på alla som är i Thailand, fast kanske inte just i Bangkock förstås. Men det är en annan sak. Jag längtar som en tok till det där varma klimatet så jag kan få sola och svalka mig i havet, få lite massage, äta god mat. Förresten så flagar jag nu, jag orkar inte smörja in på varje kväll, det gjorde jag ju i Thailand. Men här hemma är det ju så kallt överallt, inte så lockande att stå i bara trosan och smörja in sig med en kall kräm! Nä, det var annat i Thailand, där kunde man gå naken utan att frysa ens om lilltån! Hrmpf!…ja jag menar typ på hotellrummet, efter en dusch typ. Våra dagar blev lite inrutade i Thailand, men jag klagar inte alls för det var ju bara roliga saker! Typ så här:

· vakna
· smörja in sig med solkräm
· på med bikini
· paxa solsängar
· äta frukost
· bada i havet, lite massage kanske
· lunch vid poolen, bada i poolen
· upp och duscha, smörja med kräm, byta om
· ut och shoppa
· äta middag
· shoppa lite till
· äta bananpannkaka
· promenad hem
· lite myspys på balkongen och sen sova