Julefrid eller

Varför flyger tiden iväg på det här sättet, jag hinner ju knappt tänka!? Det är liksom snart jul!
Vi som nyss kom hem från Thailand känns det som.

Jag looovar att jag snart ska lägga ut lite trash the dress-bilder så fort jag kan få tid över att förminska några av alla 400 bilder. Tiden räcker inte till, särskilt inte när jag kommer i städar-tagen och börjar städa lite överallt samtidigt. Kastar skräp, sorterar och försöker få ordning på garderoberna hemma. När vi kom hem från resan så hade vi ju helt plötsligt en massa kläder som skulle få plats någonstans… Jaja, men det mesta har väl löst sig men det är ju proppat! Julklappar! Vi har typ köpt 1 julklapp hittills! …, ja förutom de vi köpte i Thailand förstås. Så vart ska jag gömma julklappen nu då? En stor GuitarHero-gitarr med spel till William…vänta han läser väl inte här??… nä det gör han inte…puh! Det är ju fullt överallt och just nu har vi puttat in den under byrån i sovrummet.

Ett annat problem är vad vi ska köpa till Emma i julklapp. Vi tänkte på en armbandsklocka men skojigt för henne att få ett pyttelitet paket och William ett riktigt stort! Fast när jag tänker efter så tror jag inte hon tänker så. Däremot skulle nog William göra det för sedan han fyllde 9 år så beter han sig väldigt skumt och har tantrums som självaste jordskalvet!…och för ingenting många gånger. Mycket som han tycker är orättvist och mycket som han absolut INTE tänker göra som t.ex sätta på sig rena kläder, borsta tänderna eller hänga upp den blöta handduken…och göra läxan ska vi inte taaaaaala om! Jaja, han går väl igenom någon fas nu kanske.

Men Emmas julklapp var det ju vi pratade om, någon som har tips??. En snart 7-årig liten pojkflicka som gillar att pyssla och städa.

Hon har dock tjatat ett tag på mig att hon vill lära sig sy (sedan hon fick en leksaks-symaskin av en kompis i Sorunda…hrm). Jag är ju inte den som är van vid en symaskin om jag säger så. Men hon vill ju så gärna sy så jag får väl släpa mig iväg till en tygaffär och införskaffa en massa tygbitar som hon kan öva på…hon kanske förresten kan lära mig sen??