Julprojekt

Tänk att det ska ta flera kvällar och nätter för att få ihop ett julprojekt! Beror ju på vad det är förstås, men vi har typ gett upp vid halv 2-2 på natten för att det bara krånglar hela tiden. Mer kan jag inte säga för dem som ska få läser nämligen här. Men jag hoppas verkligen att dem gillar det, fattas bara!…så som vi har slitit! Hrmpf! Näädå ingen fara jag menar inte allvar.

Idag var jag och hela Örebro län i Marieberg och julhandla. Fast jag visste exakt vad jag skulle ha så det var bara att knata på. Först åkte jag till IKEA och köpte 2 olika tygrullar till Emma, ett skrin med sax och sånt där i, sytrådsrullar i olika färger. Hon kommer bli supergla tror jag. Sen in på Cubus för att se om det fanns nåt fint att handla för presentkortet jag fått av farsan. Det blev ett par nya mjukisar i velour (heter det så?), gråa, sen ett ljusblått linne och en annan söt grå jumper av nåt slag med lite knappar och skärning under bysten. Fast det finns kvar av presentkortet men jag tror jag väntar tills de får in lite nytt efter jul. Men det var väl behövt med nya mjukisar!

Sen Panduro nästa där jag köpte lite … nej det kan jag ju inte skriva. HYSCH!

I.a.f när jag kom HEM! Läs noga nu. Så står det en äkta julgran i vardagsrummet! Ja en riktig alltså. Åh, så myysigt va?! Färdigklädd, vilken överraskning. Vi har ju annars plastgran men den är så skitig o ful nu så jag ville helst inte ta fram den. Sen så är den för stor för vårt living-room för den delen. Och den här nu levande granen i vår stuga (tegelhus) är lite mindre variant, supersöt :) Sen så hade mannen i huset gjort egen glögg, och julskinka stog i ugnen också. Vojne jag tror jag svimmar.