Längtan

Nu ska jag bjuda er på lite bröllopsbilder – alltså post wedding – efter bröllopet. I Thailand träffade vi vår fotograf och gick längs stranden för att fotograferas lite. Ju längre bort vi kom desto mindre folk, perfa! Fast det var ju en del som säkert undrade vad vi höll på med, men just då så tänker jag inte så mycket på det. T.o.m när jag ser vissa bilder så kommer jag inte ens ihåg att jag t.ex vinklade foten på ett visst sätt, eller nåt annat…men vad GÖR jag där på bilden egentligen, kan jag tänka. Dem här bilderna är tagna innan jag gick iväg själv med fotografen och hans assistent,..(hm hur lät det där). Ja alltså innan jag traschade klänningen ordentligt. Barna orkade ju inte gå med i 4 timmar, knappt så att jag orkade själv på slutet.

Det är bara att titta och längta!

Bang Niang Beach

Kolla kokosnötterna i bakgrunden

Barnen blev så varma efter ett tag,
så ett svalkande bad var enda lösningen.

Glad yngling!

One thought on “Längtan

Comments are closed.