Mas the photographer

En härlig bild, jag kan fortfarande känna sanden mellan tårna.
Copyright: http://www.phanumasphotography.com/

Fotografen Mas och jag
Fotografen vi hyrde i Thailand heter Phanumas men kallas för Mas. En jättetrevlig kille och han hade en lika trevlig assistent med sig och hon kom från England. Det kändes bra för då blev det lite lättare att förstå varandra. Vi valde alltså att inte ha en ceremoni i Thailand, utan endast fotograf. Vi var ju ändå redan gifta.

Visar en fin bild på Mas och mig som Danne tog precis innan vi var på väg att utföra trash the dress-bilderna. Jag var rätt så nervös, svårt att komma på hur man ska bete sig liksom. -Jaha jag lägger väl en hand här, eller jag står väl här då och petar lite med foten i vattnet typ…ja sånt där tänk ungefär. Fast sen när allt var över och vi fick se bilderna dagen efter så kom jag på både det ena och det andra som jag kunde ha gjort för att få till häftiga bilder. Fantasin var väl inte på topp. Fast vi höll ju på i nästan 4 timmar, till slut orkade vi inte mer så det blev inga solnedgångsbilder, men det gör mig inget. Totalt fick vi väl en 400 bilder ungefär och ett antal som han valt ut att göra svartvita också. Vi fick bilderna på en CD-skiva så nu är det bara att välja en riktigt bra bild som vi kan förstora.

Vi tog alltså med våra vigselkläder till Thailand och den dagen Mas skulle komma var vi som vanligt ute och badade. Danne hade vägen förbi lobbyn och dem meddelade att fotografen skulle komma kl 15 istället för 13. Jaha, vilken tur tänkte vi och fortsatte att bada istället för att gå iväg och göra oss i ordning. Efter en kvart ungefär kommer receptionisten och meddelar att fotografen är där! Amää…då ringer det en klocka i mig för nånstans har jag hört att ”thailändsk tid” inte alltid är att lita på…ha hi ho. Så det var bara att rusa upp för att ta snabbdusch på hög nivå och kladda på lite smink, på med kläderna och iväg. Det var toppenväder och vi började strosa längs stranden. Alla tittade och undrade säkert vad vi höll på med, men ju längre bort vi kom desto färre turister fanns det, skönt.

Fler bilder kommer garanterat! Klicka gärna på bilderna så får ni se dem större.

4 thoughts on “Mas the photographer

  1. Jag förmodar att det var du som svarade i min blogg, det var anonym avsändare =)
    Jag längtar, men den dagen är snart här =)
    Och det är helt klart värt att ha en bra kamera med sig, speciellt för oss som inte tänker anlita någon fotograf utan litar på Mickes syster och sambo =)
    Jättefin familjebild på er från Thailand, häftigt att sonen matchar din man och att er dotter matchar dig.
    / Jenny

Comments are closed.