William 9 år

Ja må han leva! hipp hipp!

Lite massage på den stora dagen.

Ja det är ju bara o titta på första bilden så ser ni hur glad han är. På morgonen sjöng vi och han fick sitt efterlängtade Gameboy med spel. Jeansen hade vi köpt här i Thailand. När jag vaknade den morgonen så var TV:n på i deras rum som ligger precis bredvid med en dörr emellan. Jag såg att de sov o stängde av TV:n. Nån måste ha vaknat på morgonkvisten o sen somnat om. Sen berättade William att han hade varit upp o smygit o att han låtsades sova när jag stängde av TV:n.

Det blev lite sol o bad under dagen förstås och oturligt nog tappade han sitt andra par med cyklop i havet! Dem försvinner pang bom och går INTE att hitta. Jaja…Han fick massage som han tyckte var jätteskönt. Efter lunchen bjöd hotellet på tårta och det blev en gemensam tårta då Sus fyller 40, o det blev 10 ljus på…hrm, ja struntsamma. Thailändarna var precis på väg att börja sjunga o jag med och då utbrister Danne -BLÅS! Ja så det gjorde ju William förstås :) Har ingen bild på tårtan, ligger i andra kameran, men den var fin fast lite för söt. Sen blev det lite shopping men jag minns inte vad vi handlade då, det känns som om vi har handlat varje dag…Sen middag på ett ställe som heter Viking, William valde svenska köttbullar med makaroner, fast dom smakade inte riktigt som svenska köttbullar men han var nöjd ändå. En väldigt bra födelsedag tror jag att han hade.

One thought on “William 9 år

  1. GRATTIS GRATTIS ja mån han leva ja må han leva… stora killen du såg ut att han en kanon 9 års dag,, nu är ni säkert ute på öarna tidigt på morgonen själv ska jag väl snart gå o knoppa,
    kram

Comments are closed.