Sawasdee Ka

Utanför hotellet, här är också havet!

Emma på en modernare variant av tuk-tuk tror jag.

Hej! Alltså sawasdee ka som kvinnorna säger här, männen säger sawasdee krab tydligen. De första dagarna här har det varit mycket mulet och regn, men det var nog lika bra för annars hade vi väl bränt oss hela bunten. Men det var ändå varmt och skönt och fint på förmiddagarna.
Här är det helt enkelt fantastiskt. Vi kan inte ha det bättre. Värme, lite svalkande regn, sol o bad varje dag, god mat, shopping t.ex Billabong…tjoho! Lite mer shopping…mera mat, mera sol o bad.
Och idag var vi på elefant-trekking! Det var verkligen kul och Emma var först lite skraj men det lossnade snabbt, hon hade inget val liksom. Vi satt bra där uppe på ”Tong Di” som elefanttjejen heter, 32 år gammal. Efter det åkte vi till ett litet vattenfall och badade där!
Vigseln på Arlanda kapell gick smidigt och bra. Jahapp, nu e vi gifta…sen då? Nä, det känns som förut faktiskt, fast lite speciellt ändå. Den 18:e ska vi träffa fotografen här i Khao Lak och jag är så jädrans nervös. Jag har kollat in vår strand för att se hur mycket folk det är där vid 2-snåret när vi ska kräla runt i sanden…ja det är ju inte helt dött, men inte fullt med folk heller. Så lite åskådare blir det väl. Nu är klockan snart 23.00 här så jag måste nog knoppa så jag orkar med lite mer sol o bad imorgon. Tittar säkert in igen innan vi åker.

5 thoughts on “Sawasdee Ka

 1. Halloj! Kul att se att ni har det bra! Lycka till med äktenskapet! Sotis saknar er…
  Hälsningar
  Tina

 2. Hej Lisa!

  Grattis till bröllopet! Säger man så….? Verka som att ni har det härligt=) Ha det så bra och lycka till! Kram Sofia i Mora

 3. hej syrran undarade när du skulle komma in till bloggen, vi har ju undrat hur ni har det, å ni verkar ha dethelt underbart, en resa säger man inte nej till. kul att rida elefant ska bli kul att se alla bilder sen, ni kommer va fint pepparkaksbruna när ni kommer hem, skönt att i vinter va lite brun o fräsch, kram hoppas du kommer in igen innan ni åker hem.
  hälsa från oss

 4. Hej vännen och grattis till bröllopet! Härligt att höra att ni trivs i Thailand. Ser fram emot att läsa mer om bröllopet och resan!
  kram från Annika

 5. Å tack för alla trevliga kommentarer, alltid lika kul! Nu ska jag blogga lite om Williams 9-årsdag.

Comments are closed.