Imorgon åker vi till…

Utanför hotellrummet, man ser berg i bakgrunden o dimma.
Och jaaa jag vet inte vad som hänt med håret, det är så fuktigt här.

Så här roliga bilder kan man få i de starka vågorna.

En riktigt härlig bild när vi gjorde en långpromenad idag,
vi hade glömt tagit med oss vatten så det köpte vi här för ett par kronor.
…Phi Phi öarna! Det ska bli riktigt kul, jag längtar verkligen efter att få se Maya Bay där de spelade in filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio. Så jag ska inte bli så långrandig för jag måste sova så vi orkar upp imorgon, bussen går 06.30.
Idag shoppade jag och gjorde nog ett riktigt kap. Det blev 19 plagg för 4000 BTH! Motsvarar typ 40 kr plagget. Däribland ett par sjyssta Dieseljeans till Danne och många fina märkeströjor, kopior i och för sig. Har jag sagt att vi alla går i Foppa-tofflor nu?…superskönt.

Fotografen har svarat och det känns ju skönt. Vi ska ses den 18:e en liten stund innan fotograferingen.
Visar ett par härliga bilder innan jag loggar ur mig för kvällen.

2 thoughts on “Imorgon åker vi till…

  1. hej guuu va härliga bilder,, ja ditt hår såg rätt krulligt ut i den fuktiga värmen ingen ide att ta med plattång hihi. bilderna på stranden kommer bli super fina. kram hälsa

Comments are closed.