Brr!

Det var inte kul att kliva av planet i lördags och komma ut i den här kylan. Å vad jag längtar tillbaka till det där varma fuktiga klimatet! Men vi har i.a.f haft det fantastiskt, underbart, varmt och roligt dessa två veckor. Finns säkert fler passande ord. Apropå ord så kunde man under våra shopping-rundor höra utrop som: ”Hej köttbulle”, ”Bara titta”, ”Tjena mittbena” och så vidare. Antagligen sånt som andra svenskar lärt dom att säga. Så när vi tillsammans med vår rese-familj gjort bra kap en kväll fick dem lära sig ”snåla svenne” bland annat…hehe.

Ja, det finns mycket att berätta men jetlagen sitter i och William mår för tillfället inte bra. Våra vänners son blev sjuk vid lunchtid dagen innan vi skulle åka hem. Den natten vaknade William och hade magknip och på morgonen när vi väntade på bussen i lobbyn så kräktes han en gång. Sen mådde han halvdant och var mycket trött, åt inte så mycket varken till frukost eller på planet. Sen idag har han kräkts x flera och är fortfarande mycket hängig. Emma kom också helt plötsligt, efter att ha lekt på rummet, ut till mig vinglandes så hon dunkade in i väggen och sa att hon var varm och törstig men sen gick det över efter lite vatten. Vi får se hur det hela urartar sig, imorgon är vi lediga så vi kanske hinner vila upp oss. Vi hade ju varit vakna i nästan ett helt dygn, man sover inte speciellt bra på ett flygplan. Sotis blev glad när vi kom hem och jama o jama utan att pausa :)

Idag har vi packat upp, tvättat, eldat för det är superkallt här inne, och bränt alla bilder som säkert måste vara tusen stycken och tittat på de flesta på TV:n. Även fotografens bilder som många är riktigt fina. Men mer om det och resan samt bilder vid nästa bloggtillfälle.

3 thoughts on “Brr!

  1. heeeeeeeeeeeeeeeeeeej sis, miss u,, kommer ni till helgen , då är lucas hos pappa.
    ja men det är kul med snön, kul att det är mkt men kan tänka mig kaos i trafiken,, åå ja skulle inte va helt fel med att åka till värmen. kramis

  2. Välkommna hem till kylan! Hoppas resan har varit bra och att kusinerna snart mår bättre!

Comments are closed.