Totte & röntgen

Igår var Sorunda-folket hos oss och dem tog med Totte. William blev superglad och ville genast gå ut och gå med hunden. Så efter lite lunch och kaffe tog vi en promenad i det sköna vädret, fast lite blåsigt var det men ändå skönt. Tog ju med nya kameran förstås. Jag är inte så bra på att redigera bilderna i Paint Shop Pro 7, men jag försökte i.a.f. På Totte-bilden använde jag nåt som hette ”fade correction” inställd på 5. Tyckte bilden blev aningen ljusare och färgerna lite klarare. Ni kanske har nåt annat knep att få fram färgerna mer i en bild?

När vi var ute…och inne…lyckades William gör illa sin armbåge. Både på grund av kick-bike och lite bus med Billy-kompisen då han for rakt in i kanten på en låda. Den såg lite svullen ut och i morse grimasera han illa och tyckte det gjorde mer ont. Så vi åkte till jourmottagningen och träffade en otroligt glad doktor som även fick titta till mitt finger där en liten blodådra (eller nåt) spruckit. Han skickade William till röntgen och till mig sa han bara -det här häääänder, det är i n g e n t i n g faaarligt, på brytande svenska och tjisande ögon. En riktigt lustig doktor som verkligen fick en att slappna av :) På röntgenavdelningen gick det rätt så fort. Danne följde med in och sen när vi väntat en stund ville de även röntga den andra armbågen för att jämföra. Till slut fick vi åka hem, ingen spricka…puh! Skönt! Med en resa som snart står för dörren så vill vi inte ha några mitellor eller gipsliknande grunkor nu!

2 thoughts on “Totte & röntgen

  1. Hej! Jag tycker ju att du har fått ett väldigt bra pris på fotograferingen, billigt tycker jag, det är ju ändå en heldag och ttd och massor av bilder, bra pris tycker jag.

Comments are closed.