Brainstorm

I den här fotograferingen som förmodligen kommer att ske i Thailand kommer det även att ingå trash the dress-bilder i. Fotografen jag har kontakt med har dock aldrig tagit sådana bilder, men jag tror nog att det kommer gå bra ändå. Han har fått lite länkar av mig och på YouTube finns det ju många filmer från fotografer som lagt ut sånt.

Men! Jag har ett litet tiny winy bekymmer och det är att jag inte riktigt kan bestämma mig om jag ska ha min bröllopsklänning i kapellet, eller enbart använda den på stranden, eller var vi nu är, i Thailand när vi fotar oss. Min käresta tycker att den är för fin för kapellet och att jag skulle ju kunna ha en annan enklare klänning menar han. Men då är den ju även för fin för TTD typ. Och jag har inga problem med att använda den till det heller, den kanske inte blir förstörd ens. Samtidigt kan jag tänka mig att ha nåt annat där med (se tidigare inlägg).

Men man får väl se ut hur man vill!? För länge sen när jag frågade prästen vad man kan ha på sig i det där lilla kapellrummet, vad andra haft och så, så sa hon bara klä dig så som du vill se dig själv om ett par år…hm…inte helt lätt alltså.
För jag tror nog att med tiden så ändras smaken och man tycker själv oftast att man inte såg riktigt klok ut. T.ex i skolkatalogen…Jag menar modet ändras ju hela tiden och smaken man själv har likaså. Se på mig bara!? Jag har redan tröttnat på min bröllopsklänning och kan tänka mig nåt annat. Jag förstår precis hur älsklingen tänker och kan hålla med men min andra hjärnhalva tänker –äh, va f*n ska det vara så svårt, jag har den på mig, spela roll! Jag kanske ska lägga ut nån bild på klänningen här eller vad tycker ni. Finns endast några små detaljbilder av den i äldre inlägg. Då kanske ni kan hjälpa mig bestämma.

Fotografen hörde av sig. Han undrar om vi har lust att åka till t.ex James Bond Island för att fixa till detta, låter ju i och för sig superhärligt och vi har ju ändå tänkt göra en utflykt. Men familjen vi åker med kommer hit och hälsar på i helgen så vi får prata ihop oss lite om det här. Dem är ju ändå med och när barna inte orkar leka fotomodeller längre så får Sus passa barna…eller jag menar hennes man passar barna och Sus läser bok i skuggan :)