Bandy

Imorgon har William innebandyträning. Jag åker dit med honom och Danne får stanna hemma och vänta in pappa som kommer och hälsar på från Sthlm. Den 26 oktober blir det innebandycup i Fjugesta. Jag är ”webbmaster” på hemsidan och har i uppdrag att lägga ut bilder samt information. Det ska bli kul att testa nya kameran. Måste skumma igenom instruktionsboken lite först och få lite tips på att ta sportbilder inomhus.

Vad händer mer i helgen då…nja inte så mycket mer än att jag fått ett uppdrag av chefen. Eller man kanske kan kalla det mer som ”straffarbete”…nä jag skoja bara, jag får skylla mig själv. Då jag har minus på flexen så kan det ju vara bra att komma på plus igen. Så jag ska sortera in lite papper i pärmar, ett riktigt terapiarbete ;)

Jag började sniffa vid plus-strecket, men sen var skola/fritids stängt, och sen var jag tvungen att åka till vårdcentralen, och sen fick jag hämta Danne för han hade ingen bil och så rullar det bara på och vips är jag på alldeles för mycket minus igen. Och eftersom det tar emot många gånger att sitta kvar en stund på jobbet, så tänkte jag att -ja varför inte, jag kan väl sortera lite papper hemma istället för då har jag ju tid för lite annat emellan…som tvätt och sånt där kul :)