Puh!

Ranunculus vill jag ha! Bild från www.theknot.com

Vad skönt det känns nu när jag fått veta att vigseln kan bli kl 12.00 som jag trodde från början, och inte 13.00. Hade blivit lite struligt minst sagt. Eftersom vi övernattar i området så kan vi ju ändå träffa prästen en timme innan vigseln och gå igenom lite, som hon ville att vi skulle göra. Så kl 11.00 ska vi vara där och vid samma tid ska vi hämta buketten. Hoppas att dem får tag på ranukler för dem är så fina. Har sagt till dem att jag vill ha ett svart band runt buketten nu istället för vitt, eftersom det är lite svart i min klänning. Danne får slopa slipsen och ta en svart servett i bröstfickan istället, och lika glad för det blir väl han ;) Emma får även ett svart band runt sin klänning istället för det turkosa. Igår köpte jag även en svart tyllkjol som jag ska ha under klänningen, har dock inte provat än…så jag får se hur det ser ut. Tänkte att det kunde bli fint med lite mer tyllityll där under :)

Var förbi apoteket idag för att storhandla lite inför resan. Det blev faktor 50 solspray till barnen, ett varsitt Bamse solstick faktor 30, barn-Alvedon, Ipren, barn-nässpray. Tidigare har jag även köpt salvan Hyderm som ska vara bra för solsveda och insektsbett.

Via Apollos taxfree på nätet har vi beställt ännu mer solkrämer, lite godis, snorkelfenor, vin o sprit.

Så där ja, nu börjar bitarna falla på plats ju! Och tur är väl det för om en vecka åker vi! Oiiiii!