Nu känns det…

… mycket bättre! Yepp, för jag har hittat en annan klänning och den känns mer som ”jag”. Den känns mer rätt liksom. Den andra klänningen, som jag lade ut bild på för ett tag sen, är ju fin den med men jag kände mig inte riktigt bekväm i den. Det kan ju även bero på att vi ska vara i ett kapell på Arlanda, och jag vill inte känna mig så där överdrivet tjusig. Nä, hellre lite mer åt det andra hållet. Lite enklare, som inte behöver klassas som ”brud”-klänning. Och jaaa, denna kommer jag också trasha…eller jag menar det blir nu den här och inte den första klänningen jag valde när jag nog var i mitt lyriska planera bröllop-tillstånd.

psst! Allt jag skrev nyss sa Danne till mig för ett år sen drygt…men vem lyssnar liksom när man är i det där bridezilla-tillståndet…haha

3 thoughts on “Nu känns det…

 1. SUPER SNYGG!

  När är det ni åker nu igen? Var i THAILAND ska ni? Vi får väl se en massa foton sedan va? :)

  Lite avis är jag ju allt… ;)

  Stor kram
  M I N D I

 2. Vi åker om en vecka drygt och ska till Khao Lak. Klart ni får se bilder :) Tack för komplimang på klänningen!

 3. Carina sa till mig att kolla in din nya klänning, den är jättefin och du var snygg i den =)
  Jag förstår precis vad du menar eftersom vi ska gifta oss på liknande sätt. Jag har en champagne färgad klänning, från Vila, man ska ha det som känns bäst.
  Kram Jenny ( Mickes blivande)

Comments are closed.