Innan festen

Innan festen

Glad kille

Innan festen börjar får man passa på att fotografera lite,…ja för sen är det som om mina hjärnhalvor smälter samman och jag har bara en hö-sidig eller en vä-sidig halva att tänka med. Allt går väldigt smidigt tills det är dags för tårtan. Eftersom jag vid detta tillfälle inte hade min sambo till hjälp utan var själv med 9 barn, så frågade jag en av dem om hon ville filma när vi tar fram tårtan. Hon blev jätteglad och ville såklart göra det…så långt allt väl. Sen tar jag fram tårtan, tänder ljus, vi sjunger, hon filmar…och jag…?…jo jag sjunger med och tittar på när William blåser. Men tror ni jag fotograferar!? ..nehe inte det inte, jag kommer inte på det förrän tårtan är uppäten till hälften..ojdå jag skulle ju fota när han blåste! Nåja, jag har ju en fin film på det hela som snälla J gjorde åt mig. Ett par fina bilder fick jag till i.a.f.
Under dessa två timmar lyckas dem leka dansstopp, krig och en frågetävling ”Känner ni William” som vi hade ett 1:a pris på och sen tröstpris. Det var riktigt kul att se vad de svarade på frågorna. Men vi fick ha utslagsfråga för 3 av dem hade nästan alla rätt. Jag tror nog William tyckte det var en lyckad dag!