Grönt!

Alltså jag hajar inte bruksanvisningar på såna där svamp-mediciner till fiskar. Ja det kan lika gärna vara såna där vitamin-anvisningar. Hur svårt ska det vara? Måste man skriva det så himla invecklat?! Jag kan inte ens förklara hur invecklat det är men varför inte bara skriva häll i 3 korkar en gång i veckan, inte mer.

Nu har jag alltså suttit och tittat på akvariet en stund och tyckte det såg himla blurrigt och småprickigt ut. (Städade det för typ en vecka sedan). Nyligen dog en fisk också, ingen aning varför. Så jag tänkte att jag häller väl i lite av den där svampmedicinen. (Hällde även i den när jag städade sist). Så jag häller upp en hink med vatten och droppar i typ 10 droppar, sen när jag häller i det blir vattnet totalt ap-grönt! Och det är fortfarande grönt,..riktigt grönt! Fiskarna ser dock ut att må som förut, men vi får väl se om de överlever natten.

2 thoughts on “Grönt!

  1. hej hur gick det med fiskarna. hihi
    ni verkar ha otur med firrar.
    ni ska inte börja he små geckisar igen istället.
    kramis

Comments are closed.