Flygbiljett

Yepp, den kom idag, oj oj nu är det nära och jag booorde nog ta och få till en klänning. Har i och för sig redan en, men ja ni vet. Fann en söt enkel klänning på nätet men tyvärr hann någon annan före och nu är det bara och leta vidare. I värsta fall så får jag ju ta den jag har, men tänk om jag känner mig obekväm i den i det där plutt-kapellet…

Apropå kapellet…det kom ett brev från prästen. ”Välkommen till kapellet Arlanda…bla bla bla…klockan 12.00 med start av vigsel kl 13.00..(!). Vad? Kl 13.00? Men jag har ju skrivit 12.00 i inbjudningarna *sliter hår*. Alltså det var typ ett år sedan jag först ringde och bokade kapellet, sen avbokade jag och sen bokade jag det igen och då hade jag glömt att man skulle träffas en timme innan själva vigseln. Hm, så det blir till att ringa prästen och försöka få vigseln till 12.00. Äsch det ordnar sig, det är väl inte hela världen, annars får jag väl ringa runt till de närmsta vi bjudit och säga som det är…och hoppas att dem fortfarande kan komma förstås.

Ja, jag ska då lyckas snurra till det…