Höstbilder

Idag gick jag och barnen ut i det toppenfina höstvädret. Här skulle fotograferas samt barnen ville leta efter alla möjliga sorters löv. Visar upp dem bilderna jag gillar mest av alla jag tog idag. Försökte öva lite på att få bakgrunden så där suddig både framför och bakom. Lite rörelsebilder också när Emma springer som blev rätt bra. Den bilden där man bara ser Williams ena öga bakom stammen så tappade jag fokus på ögat,…suck. Den sista bilden tog William.

3 thoughts on “Höstbilder

  1. Vilka fina höstfoton!

    Ja, jag har en fotoskrivare en canon, inte världens bästa men den duger :-)

  2. Tack Yvonne! å om jag hade en fotoskrivare skulle jag kanske också kunna scrappa lite oftare, för det är ju där problemet ligger, ibland i.a.f, att jag inte har några bra aktuella bilder till hands.

  3. åh va finiga höst bilder, emma har riktigt långt hår nu. fin bild w tog på er.
    kram

Comments are closed.