…och fortsättning följer

Nu är vi eniga! Vi väljer fotografen och borde få svar av han när som helst här i dagarna. Fast vi vet ju att han kan, men inte exakt vilken dag eller när vi ska betala och sånt. Känns skönt att få lite fina minnesbilder från resan tagna av en fotograf, även fast ingen ceremoni ingår. Vi är ju trots allt redan gifta och har bytt våra ringar samma dag vi reser. Behöver egentligen inte göra om det igen, men jag kan hålla med om att det låter mysigt. Men vi väljer att lägga dem pengarna på annat istället.

I övrigt så strök jag kläderna som barnen ska ha på sig här om dan. Sen fick dem prova kläderna på kvällen och dem blev alldeles stirriga och förväntansfulla! Lite crazy minst sagt och fladdrade runt. Och att William såg ut som karate-kid med sitt turkosa bälte runt magen skulle jag inte ha sagt, för då fick man se karatesparkar från båda barnen också. Ja, och kläderna var nu alltså skrynkliga igen! Men dem ser väldigt fina ut i dem.

Det värsta med att börja planera ett bröllop ett år i förväg är nog att man kanske hinner tröttna på vissa val man gjort. Som t.ex när allt det här började och min hjärna gick på högvarv så PANG hade jag hittat en underbar klänning, OCH fick till en liknande uppsydd i Kina för en mycket billigare peng. Ja, visst blev den fin, och den ÄR fin…men då jag nu fått prova den av och på då den var lite för lång, samt att vigseln enbart blir i ett kapell (litet rum på Arlanda) och ingen ceremoni på stranden…så känns den inte riktigt lika ”rätt” längre. Men det finns ingen tid till att byta klänning nu, och jag tror inte att jag hade gjort det heller. För då skulle DET inte ha känts ”rätt”, det är ju den här jag har valt trots allt. Det var ju nånting med den som föll mig i smaken. Men ju mer tiden gått desto mer granskar jag den och hittar små detaljer som man kanske skulle ha gjort annorlunda.

Min dotter hade nog rätt när jag skulle visa henne min klänning första gången när vi precis fått hem den från Kina. Jag hade hängt upp den i fönstret på gardinstången. Hon säger -åh, du har köpt ny gardin!…hm, och ja jag ser nog ut som en gardin när jag ser mig själv på vissa bilder utav den…eller en tårta i lager kanske…äsch…vad jag babblar. Det blir nog BRA ändå.